Om os

I efteråret 2013 overtog DC Råstoffer A/S grusgravene i og omkring Lolland-Faster fra en lokal entreprenør. I ryggen på DC Råstoffer står den familieejede belgiske koncern Group De Cloedt (DC), som er et anerkendt navn i råstofbranchen. DC’s ud – og indvinding af råstoffer dækker hele Europa.

Ud over ejerskabet af DC Råstoffer A/S ejer koncernen aktiemajoriteten i Sten & Grus Prøvestenen A/S i København samt 100% Thyborøn Nordsøral A/S i Thyborøn. Disse tre virksomheder udgør Group De Cloedt Danmark (DC Danmark).

Med Hans Christian Sørensen i front, som drift- og salgsansvarlig hos DC Råstoffer A/S, er kvaliteten af materialerne i højsædet samt et konstant fokus for virksomheden. Den ansvarlige for kvalitetssikring, Annette Dueholm, er kendt som en af de bedste i branchen, og er yderligere tilknyttet alle tre virksomheder. DC råstoffer kan derfor tilbyde de bedste produkter og sikre en høj kvalitet.

DC Råstoffer råder over flere havnepladser og grusgrave på Sjælland og Lolland-Falster samt ral- og sandsugerfartøjet Navo. Med Navo kan virksomheden nå ud til store dele af Danmark samt besejle de fleste danske havne. DC har desuden en række store (>2.500 m3) ral- og sandsugerfartøjer hjemmehørende i Belgien, som sejler for de tre danske virksomheder.

Det er DC Råstoffers ambition fortsat at være førende indenfor kvalitetssikring og skibsdrift i forbindelse med råstoffer, og med samarbejdet i Group De Cloedt Danmark, skabes der i denne tid nye og spændene synergieffekter mellem virksomhedernes særprægede styrker.

Med de geografiske afstandes betydning minimeret, og virksomhedernes særegne styrke inden for henholdsvis genanvendelse af materialer, jordhåndtering, analyser, skibsdrift, sømaterialer og kvalitetssikring, er Group De Cloedt Danmark en af de skarpeste profiler i den danske råstofbranche.